Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükselen dalgalar görmek

Rüyada yükselen dalgalar görmek

Rüyada yükselen dalgalar görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sözünde duracağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işarettir.

Rüyada yükselen dalgalar gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada yükselen dalgalar görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükselen dalga görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, karasızlık yaşayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yükselerek uçmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının yükünü taşımak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüklü araba sürmek zor ve kötü günler geçireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda altın görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Rüyada su yükselmesi görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada yük kamyonu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments