Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cüzdanını görmek

Rüyada birinin cüzdanını görmek

Rüyada birinin cüzdanını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, çirkin bir iş yapmaya, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına delalettir.

Rüyada birinin cüzdanını gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni cüzdan aldığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanına para koymak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada çanta ve cüzdan almak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada cüzdan hediye almak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanı caldırmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada dolu cüzdan görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments