Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu cüzdan görmek

Rüyada dolu cüzdan görmek

Rüyada dolu cüzdan görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dolu cüzdan gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada cüzdanı dolu görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada para dolu cüzdan görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına inanılır.

Rüyada para dolu cüzdan çaldırmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada dolu cüzdan bulmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para dolu cüzdan görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para dolu cüzdan bulmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yoğun stres altında kalacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanı para dolu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu cüzdan görmek huzurunun eski haline döneceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments