Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı caldırmak

Rüyada cüzdanı caldırmak

Rüyada cüzdanı caldırmak işlerin düze çıkarılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanı caldırmak gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada cüzdan yıkamak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanı suya düşürmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz cüzdan almak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, vefa göstereceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan almak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanı kaybettiğini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, mal ve para sahibi olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Rüyada siyah cüzdan kaybetmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdan içinde cüzdan görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments