Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta ve cüzdan almak

Rüyada çanta ve cüzdan almak

Rüyada çanta ve cüzdan almak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada çanta ve cüzdan almak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada cüzdan çanta görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta ve cüzdan kaybetmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada cüzdan ve çanta görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan bulmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine inanılır.

Rüyada çanta ve cüzdan almak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yanlış adımlar atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta cüzdan kaybetmek mevkie edineceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdan çanta almak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta ve cüzdan görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments