Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nüfus cüzdanı aramak

Rüyada nüfus cüzdanı aramak

Rüyada nüfus cüzdanı aramak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada nüfus cüzdanı yenilemek iç sıkıntısına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık nüfus cüzdanı görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada nüfus cüzdanını kaybetmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanında evli yazdığını görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet eder.

Rüyada başkasının nüfus cüzdanı görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada nüfus cüzdanı çıkartmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments