Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin çorabını giymek

Rüyada başka birinin çorabını giymek

Rüyada başka birinin çorabını giymek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin çorabını giymek gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada başka birinin çorabını giymek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, haberler alacağına, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydirmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, haram mal yiyip içeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Rüyada ipek çorap giymek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli çorap giymek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi çorap giymek mutsuz ve moralsiz olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalettir.

Rüyada birisine çorap giydirmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada rengarenk çorap giymek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments