Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden çorap almak

Rüyada sevdiğinden çorap almak

Rüyada sevdiğinden çorap almak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yanlış seçimler yapacağına, terfi alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden çorap almak gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada sevdiğinden çorap almak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada birine çorap görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çorap giydirmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada yamalı çorap görmek canının kıymetini bileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ters çorap giymek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Rüyada başkasına çorap vermek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada çorabın yırtık olduğunu görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli çorap giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments