Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin çikolata dağıttığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada çikolata dağıttığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalar görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada nişan çikolatası yemek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli çikolata yemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ağız tadından olacağına, hayatın kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments