Rüyada birinin ciğerini görmek

Rüyada birinin ciğerini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada birinin ciğerini gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada ciğer şiş görmek yetim sevindireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ ciğer görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, dikkat çekeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan ciğeri yemek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer kavurmak şansın önünün kesileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ciğer pişirmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu ciğeri yemek hile ile mal elde etmeye, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top