Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cebinde para görmek

Rüyada birinin cebinde para görmek

Rüyada birinin cebinde para görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin cebinde para gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada cebinden para düşürmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin cebine para koymak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine tabir olunur.

Rüyada para alıp cebine koymak manevi olarak hasar alınacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada cebine para koymak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak illet hastalıklara tutulmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cebinde kağıt para görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Rüyada cebinde para bulmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments