Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin burnunu temizlemek

Rüyada birinin burnunu temizlemek

Rüyada birinin burnunu temizlemek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, geçecek güzel bir ömre, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada burnundan sümük temizlemek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunu temizlemek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalettir.

Rüyada başkasının burnunu temizlemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu temizlediğini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada burnunda sümük temizlemek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun burnunu temizlemek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birinin burnunu temizlemek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments