Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunu temizlemek

Rüyada başkasının burnunu temizlemek

Rüyada başkasının burnunu temizlemek duygularının ön plana çıkacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada başkasının burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada burnunu temizlediğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sümük temizlemek ticarette şansının düşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işarettir.

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundaki pisliği temizlemek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada birinin burnunu temizlediğini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada burnunu temizlemek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunu temizlemek düşmanlarının güçleneceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments