Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bitlendiğini görmek

Rüyada birinin bitlendiğini görmek

Rüyada birinin bitlendiğini görmek daha kötü günler yaşayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işinden çıkarılacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bitlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Rüyada bitlendiğini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının bitlendiğini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalettir.

Rüyada oğlunun bitlendiğini görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başının bitlendiğini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek üzgün ve karamsar olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bitlendiğini görmek iyiliğe ve güzelliğe, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada kafada bitlenmek çok büyük başarılar kazanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bitlendiğini duymak güzel günler için yaşayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments