Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitlendiğini görmek

Rüyada bitlendiğini görmek

Rüyada bitlendiğini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitlendiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek işlerinin de rast gideceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun bitlendiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitlendiğini görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada başı bitlenmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada kafası bitlenmek sağlık problemleri yaşamayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada saçı bitlenmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına işarettir.

Rüyada saçın bitlenmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments