Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının bitlendiğini görmek

Rüyada başının bitlendiğini görmek

Rüyada başının bitlendiğini görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, borçların sonlandırılacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada başının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Rüyada başının bitlendiğini görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada başı bitlenmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada bitlendiğini görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin bitlendiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kötü yönde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının bitlendiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin bitlendiğini görmek korkularının sona ereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta bitlenmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Rüyada saçları bitlenmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments