Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bitlendiğini görmek

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin bitlendiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada birinin bitlendiğini duymak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Rüyada saçlarının bitlendiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçta bitlenmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı bitlenmek boş kuruntularla uğraşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçenin bitlendiğini görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada saçları bitlenmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments