Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bitlendiğini duymak

Rüyada birinin bitlendiğini duymak

Rüyada birinin bitlendiğini duymak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bitlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin bitlendiğini duymak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada saçı bitlenmek yeni bir yol çizileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bitlendiğini görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun bitlendiğini görmek sıkıntının günden güne artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının bitlendiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başının bitlendiğini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı bitlenmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments