Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada bitlenmek

Rüyada kafada bitlenmek

Rüyada kafada bitlenmek yeni adımlar atacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada bitlenmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada kafada bitlenmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kafasının bitlendiğini görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Rüyada kafası bitlenmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun bitlendiğini görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı bitlenmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada saçı bitlenmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kısmetli kapıların açılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments