Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı bitlenmek

Rüyada başı bitlenmek

Rüyada başı bitlenmek amacına ulaşmayı başaracağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulur.

Rüyada başı bitlenmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada başı bitlenmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının bitlendiğini görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada oğlunun bitlendiğini görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun bitlendiğini görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçta bitlenmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin bitlendiğini görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bitlendiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, çok zor günler yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments