Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beni öptüğünü görmek

Rüyada birinin beni öptüğünü görmek

Rüyada birinin beni öptüğünü görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin beni öptüğünü gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada büyük et beni görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyunda et beni görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde ben görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde et ben görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sonuçtan memnun kalacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudakta ben görmek kötü halin son bulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Rüyada bacakta et beni görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments