Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beni aradığını görmek

Rüyada birinin beni aradığını görmek

Rüyada birinin beni aradığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, itibarın sarsılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, maddi zararının giderileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin beni aradığını gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada birinin beni aradığını görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada et beninin koptuğunu görmek makam sahibi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada insana benzeyen balık görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin beni hamile görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ben koparmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda ben görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet eder.

Rüyada insana benzeyen köpek görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada benli kadın görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments