Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benli kadın görmek

Rüyada benli kadın görmek

Rüyada benli kadın görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada benli kadın gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Rüyada erkeğe benzeyen kadın görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada benli kadın görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beni öldürmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada yüzde et beni görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayra ve esenliğe yorulur.

Rüyada kalçada ben görmek kazancının günden güne azalacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments