Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insana benzeyen köpek görmek

Rüyada insana benzeyen köpek görmek

Rüyada insana benzeyen köpek görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, bir sınavdan geçileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Rüyada insana benzeyen köpek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Rüyada insana benzeyen köpek görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Rüyada domuza benzeyen köpek görmek çıkmaza gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada birbirine benzeyen insan görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Rüyada insana benzeyen balık görmek de elinin bollaşacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada insana benzeyen kedi görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymuna benzeyen insan görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dileklerinin de kabul olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments