Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beklediğini görmek

Rüyada birinin beklediğini görmek

Rüyada birinin beklediğini görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beklediğini gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Rüyada trafikte beklemek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Rüyada sınav sonucunu beklemek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine tabir olunur.

Rüyada hediye beklemek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret eder.

Rüyada kapıda beklemek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yanında beklemek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada deprem olacağını beklemek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına tabir olunur.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek kız çocuğunun olacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments