Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav sonucunu beklemek

Rüyada sınav sonucunu beklemek

Rüyada sınav sonucunu beklemek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, imkân sahibi olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu beklemek gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada sınav sonucunu beklemek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sınav sonucu beklemek huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sonuç beklemek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunun açıklandığını görmek çalışmalarının artacağına, harcama gücünün artacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sınav sonucunu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav sonuçlarını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments