Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda beklemek

Rüyada kapıda beklemek

Rüyada kapıda beklemek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıda beklemek gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada kapı önünde beklemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennetin kapısında beklemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Rüyada cami kapısında beklemek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde beklemek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıda beklemek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, küfürlü söze, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hastane kapısında beklemek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat beklemek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments