Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek tüm sorunlarının biteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada asker yolu beklemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Rüyada ölünün başında beklemek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada havaalanında uçak beklemek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle beklemek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek yüksek bir makama geleceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden haber beklemek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işaret eder.

Rüyada anahtar beklemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments