Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumdan balık yakalamak

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, saadetinin yükseleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumda canlı balık görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumda japon balığı görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada akvaryuma balık koymak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments