Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryum balığı yakalamak

Rüyada akvaryum balığı yakalamak

Rüyada akvaryum balığı yakalamak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yüksek mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak bazı ortaklıklar kuracağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak kime danışacağını bilemez olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumda balık görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumda japon balığı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde akvaryum balığı görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada akvaryum içinde balıklar görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada akvaryum ve balık görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada akvaryum içinde renkli balıklar görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments