Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda canlı balık görmek

Rüyada akvaryumda canlı balık görmek

Rüyada akvaryumda canlı balık görmek hasta ve zor geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda canlı balık gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada canlı akvaryum balığı görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada akvaryumda canlı balık görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık ve akvaryum görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda renkli balıklar görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, adının yayılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda sarı balık görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, heveslerin söneceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumda balık yavrusu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments