Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda japon balığı görmek

Rüyada akvaryumda japon balığı görmek

Rüyada akvaryumda japon balığı görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda japon balığı gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi habere, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumda sarı balık görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada akvaryumda yavru balık görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda küçük balık görmek işlerinin bir anda bozulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada balık akvaryumu görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz akvaryum balığı görmek zaman bulmakta zorlanacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments