Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, yalan söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada ölünün arkasından dua okumak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından fatiha okumak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak saygın biri olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından yürümek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ölü arkasından ağlamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, mutluluk ve saadete, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından koşmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments