Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırmak

Rüyada ayak kırmak

Rüyada ayak kırmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, konforundan da ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada ayak kırmak gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada ayak kırmak görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağını kırmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüp ayağını kırmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada ayağını kırmak geri planda kalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kapı kırmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yumurta kırmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments