Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada ayağının olmadığını görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayakların olmadığını görmek elin bollaşacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalettir.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sorumlulukların azalacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağın olmadığını görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments