Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakların olmadığını görmek

Rüyada ayakların olmadığını görmek

Rüyada ayakların olmadığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, huzurlu bir insan olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ün yapmayı başaracağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakların olmadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler iyi görünmenizi sağlayacak.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada ayakların olmadığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağın olmadığını görmek layık olduklarına sahip olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek saygın biri olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının olmadığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments