Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yollarının açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağının kanadığını gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek son model arabaya sahip olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ayağın kanadığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, daima zinde ve genç kalacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını kanadığını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments