Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir atmak

Rüyada zehir atmak

Rüyada zehir atmak üzüntülerin gideceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, para ve zaman ayıracağına, konuşmaz olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada zehir atmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Rüyada zehir atmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada zehir tükürmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin zehirlendiğini görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli arı görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada zehirli akrep görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalettir.

Rüyada zehirli buğday görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yeni mallara sahip olacağına işarettir.

Rüyada zehirli mantar görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada zehirli balık görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments