Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek

Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek

Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada birini yırtık kıyafetle gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Rüyada kıyafetin yırtık olduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kıyafetini yırtık görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, başının ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada kıyafeti yırtık görmek iyi şeyler yaşayacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kıyafetinin yırtık olduğunu görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, mevki kazanacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yırtık kıyafet görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık gömlek giymek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Songül

Ruyada ablamin sevgilisinin bize yirtik kiyafetlerle geldiyini gordum ve ablam ona çok iyi davraniyordu. Çikolata, çay , yemek, üzüm ve dondurma ikram ediyordu. Ablamin sevgilisi bana hiç iyi davranmiyordu evdekilerde bunu normal karşıliyordu.
Lütfen yorumlarmisiniz.

Songül

Sagolun