Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetini yırtık görmek

Rüyada kıyafetini yırtık görmek

Rüyada kıyafetini yırtık görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetini yırtık gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek farklı kişilerle tanışacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada kıyafeti yırtık görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, canının kıymetini bileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafetini yırtık görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulur.

Rüyada yırtık kıyafet görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetinin yırtık olduğunu görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kıyafetin yırtık olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, suç işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık tişört görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments