Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık gömlek giymek

Rüyada yırtık gömlek giymek

Rüyada yırtık gömlek giymek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, iyi günler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yırtık gömlek giymek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yırtık gömlek görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık kazak giydiğini görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık iç çamaşırı giymek üzüntülü günler yaşanacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık bot giymek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinliği yırtık giymek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, duygularının karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık şalvar giymek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments