Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafeti yırtık görmek

Rüyada kıyafeti yırtık görmek

Rüyada kıyafeti yırtık görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, eskileri yâd edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kıyafeti yırtık gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada kıyafetin yırtık olduğunu görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, hainlik yapacağına yorulur.

Rüyada kıyafetinin yırtık olduğunu görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini yırtık kıyafetle görmek ilişkiye huzurun geleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kıyafeti yırtık görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kıyafetini yırtık görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık kıyafet görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık lif görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı yırtık görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments