Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sakallı görmek

Rüyada birini sakallı görmek

Rüyada birini sakallı görmek keyfe kavuşacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini sakallı gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada kırmızı sakallı görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, rakiplerine yenileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını sakallı görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada anneyi sakal görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada sakallı birinin elini öpmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek kendini her konuda geliştireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulur.

Rüyada kendini beyaz sakallı görmek iş için gurbete gidileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi sakal görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments