Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sakallı görmek

Rüyada arkadaşını sakallı görmek

Rüyada arkadaşını sakallı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, nasibin bollaşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sakallı gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada arkadaşı sakal görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını sakallı görmek kariyer planının altüst olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sakalını görmek imkânsızı başaracağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sakal görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sakal bıraktığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sakallı görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşında sakal görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini sakalı görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments