Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz sakallı görmek

Rüyada kendini beyaz sakallı görmek

Rüyada kendini beyaz sakallı görmek tüm arzularının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz sakallı gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada beyaz sakallı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz sakal görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, muradının gerçekleşeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz sakallı görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun beyaz sakal görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kafasının karışacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Rüyada başkasında beyaz sakal görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments