Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sakal traş etmek

Rüyada birini sakal traş etmek

Rüyada birini sakal traş etmek işlerin yolundan çıkacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada birini sakal traş etmek gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Rüyada sakalın yarısını kesmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah sakallı görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işarettir.

Rüyada hanımını sakallı görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, verilen kararların geri çekileceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, elinin bolluk göreceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı şerif öpmek dini inançların güçleneceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments