Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sabunla yıkamak

Rüyada birini sabunla yıkamak

Rüyada birini sabunla yıkamak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, dinç kalacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, engel tanımayan biri olacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalet eder.

Rüyada sabunla birini yıkamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalettir.

Rüyada elini sabunla yıkamak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla ayak yıkamak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments