Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini sabunla yıkamak

Rüyada elini sabunla yıkamak

Rüyada elini sabunla yıkamak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak maddi güç elde edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Rüyada eli sabunla yıkamak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri sabunla yıkamak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, umutlarını yitireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunla elini yıkamak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments