Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla ayak yıkamak

Rüyada sabunla ayak yıkamak

Rüyada sabunla ayak yıkamak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işarettir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak dertlerinin şifasını bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, zenginliğinin artacağına yorulur.

Rüyada sabunla yıkamak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sabunla halı yıkamak zorlukların yaşanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments