Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada sabunla elini yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli sabunla yıkamak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Rüyada elleri sabunla yıkamak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, onlara doyasıya sarılacağına işarettir.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments